Är eller vill du bli konsult? Bli en del i Atiendos nätverk

Vi är systemutvecklarens agent - precis som sportagenten tar hand om sin stjärna tar vi hand om våra konsulter.

Söker du uppdrag?

Vi välkomnar alla företag att ansluta sig till oss oavsett om du är enmansföretagare med begränsade säljresurser eller en större konsultorganisation som behöver extra beläggning på dina konsulter vid tid och tillfälle. Det viktiga är att du kan erbjuda kompetenta konsulter inom vår specialisering: systemutveckling.

01
Skicka in dina uppgifter

Inga tidskrävande registreringsprocesser, vi behöver endast ditt namn e-post och telefonnummer så kontaktar vi dig inom 24 timmar. De partnerbolag vi samarbetar med får kontinuerligt information om nya uppdragsförfrågningar. Vi presenterar alla aktuella konsultuppdrag här på vår webbplats så du har möjlighet att offererar dina tjänster.

Ladda upp
02
Atiendo kontaktar dig

Vi kontaktar dig inom 24 timmar och bokar upp en tid för att ses och diskutera samarbetsformer samt lära känna varandra. Skulle du mot förmodan inte ha fått svar inom 24 timmar så finns risken att ditt meddelande har hamnat i något spamfilter och då får du gärna försöka igen.

03
Vi genomför en intervju

Nästa steg är att träffas på en intervju samt presentation av Atiendo Consulting och vårt arbetssätt. Antingen ses vi på vårt kontor på Lästmakargatan eller kanske hos dig om det passar bättre. Syftet är att lära känna varandra inför kommande uppdragsförfrågningar. Vi går igenom dina mål och tankar samt kartlägger dina tekniska kunskaper. Vilken typ av uppdrag söker du? Vilka tekniker vill du helst jobba med?

04
Vi jobbar aktivt för att hitta uppdrag till dig

Vi jobbar med traditionell försäljning, marknadsaktiviteter och regelbundna kundkontakter och tar emot uppdragförfrågningar från företag som behöver vår hjälp. Och vi agerar även som agent åt våra underkonsulter och letar aktivt upp passande uppdragsmöjligheter för en specifik konsult. Detta arbetssätt ger oss oftast ett litet försprång till uppdragen gentemot andra kollegor på marknaden.

05
Du är ute på uppdrag

Vi på Atiendo sköter all administration kring uppdragen så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på - att vara expert inom ditt område. Som konsult ute på våra uppdrag har du tillgång till en underkonsultansvarig på Atiendo som du alltid kan vända dig till med frågor kring ditt uppdrag. För att hålla högsta möjliga kvalitet och service gör vi löpande utvärderingar av uppdraget med dig och uppdragsgivaren.

Bli en del av nätverket och ta del av våra uppdrag

Ange ditt namn, e-post och telefonnummer så kontaktar vid dig inom kort.

Ladda upp