Ute på våra uppdrag

Atiendo Consulting sköter all administration kring uppdragen så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på - att vara expert inom ditt område.

Som konsult ute på våra uppdrag har du tillgång till en konsultansvarig som du alltid kan vända dig till med frågor kring ditt uppdrag. För att hålla högsta möjliga kvalitet och service gör vi löpande utvärderingar av uppdraget med dig och uppdragsgivaren.

Vi jobbar proaktivt med både våra underkonsultbolag och våra uppdragsgivare vilket innebär att vi arbetar för att ditt uppdrag skall bli förlängt eller få info om eventuella avvikelser från uppdragsgivarens ursprungliga beställning. På så sätt kan vi i tid börja leta ditt nästa uppdrag.

Avtal & Villkor

Atiendo Consulting tecknar alltid ett samarbetsavtal med underkonsultbolaget och ett uppdragsavtal med kunden. Villkoren i dessa avtal är en spegling av varandra, gällande betalningsvillkor, övertid, uppsägningstid, etc. Som underkonsult till Atiendo Consulting behöver du skicka in en kopia på ditt bolags ansvarsförsäkring samt F-skattsedel inför påbörjat sammarbete.

Kvalitetssäkring

Atiendo Consultings kvalitetssäkringsprocess har vi tagit fram för att alla parter i ett samarbete skall känna sig trygga och veta vad som gäller i olika situationer. Kvalitetsprocessen omfattar bl.a  regelbundna uppföljningar med både kund och konsult både under och efter avslutat uppdrag.

Söker du uppdrag över jul och nyår?

En hel del av våra kunder behöver konsulter även under julledigheten och mellandagarna. Anmäl ditt intresse här om du är intresserad av uppdrag i jul och nyår!

Nyhetsbrev med aktuella uppdrag

Är du intresserad av få vårt regelbundna nyhetsbrev med de senaste uppdragen? Anmäl dig här så ser vi till att hålla dig uppdaterad!