Vi är inte som alla andra

När övriga konsultförmedlare satsar på att täcka alla kompetensområden gör vi tvärt om. Vi hyr ut och förmedlar systemutvecklare. Inget annat! Vi vet att det är omöjligt att vara bäst på allt och satsar därför allt vårt krut på att vara det självklara valet för dig som söker systemutvecklingsuppdrag och för dig som söker de bästa systemutvecklarna till dina uppdrag.

Vårt noga utvalda underkonsultnätverk består främst av egenföretagare, men även mindre konsultorganisationer, några av Sveriges största IT-konsultbolag samt en rad etablerade webbyråer. Sammantaget består vårt partnernätverk av ca 800 systemutvecklare (i Stockholm) med olika kompetensområden och erfarenhet.

En stor del av vår framgång ligger i vår personliga "touch” i samarbetet med våra underkonsulter och kunder. Det finns många aktörer på marknaden som slåss om konsultuppdrag och konsulter därför lägger vi stort fokus på att vara det självklara valet för dig som söker intressanta konsultuppdrag och för dig som söker de bästa systemutvecklarna till dina systemutvecklingsuppdrag.

 

Behov av konsulter över jul och nyår?

Har du staffat upp med konsulter för jul och nyår? När dina egna utvecklare vill vara lediga så har vi konsulter som kan hoppa in och hålla ställningarna. Hör av dig så löser vi julbemanningen!

Vi informerar om intressanta utvecklare!

I vårt nyhetsbrev visar vi regelbundet upp intressanta utvecklar-profiler som vi har tillgängliga för nya uppdrag. Vi håller dig uppdaterad så du slipper leta!