Så här jobbar vi

Vi är selektiva i valet av nya underkonsultbolag till vårt nätverk. Vi letar bara efter de bästa med relevant kompetens inom systemutveckling.

Den sociala kompetensen ligger högt på agendan och därför träffar vi alltid potentiella underkonsulter personligen och skapar en kontakt för att göra en helhets-bedömning. För oss handlar konsultmässighet inte bara om teknisk kompetens, utan också om lyhördhet, flexibilitet och social förmåga.

Uppdragsbeskrivning

En detaljerad uppdragsbeskrivning från vår kund är avgörande i arbetet med att hitta rätt konsult.

Vi hjälper gärna till att ta fram en kravspec genom att ställa rätt frågor. För att göra en bra matchning behöver vi oftast följande information:

  • Uppdragsbenämning: 
   .NET-utvecklare, Java-utvecklare eller annan kompetens
  • Beskrivning av uppdraget: 
   Arbetsuppgifter, syftet med uppdraget
  • Typ av uppdrag: 
   Backend, frontend, nyutveckling, förvalning, jobba självständigt eller ingå i större kundteam,etc.
  • Tekniska krav på vår konsult: 
   Bakgrund, inriktning, års erfarenhet, teknologier som krävs
  • Period: 
   Start- och slutdatum
  • Placering: 
   Ort, på plats hos er eller ute hos er kund
  • Övrig info: 
   Allt som kan hjälpa oss att hitta rätt konsult

Träffa våra kandidater

Du får alltid träffa våra kandidater och göra en egen bedömning på både person och kompetens. Om allt känns bra påbörjas uppdraget enligt överenskommelse. Om du inte är nöjd med våra förslag fortsätter vi arbeta tills du är det.

Pågående uppdrag

För att hålla högsta möjliga kvalitet och service gör vi löpande utvärderingar av alla pågående uppdrag där du som kund får utvärdera konsultens insats samt Atiendo som leverantör. Efter varje avslutat uppdrag fyller våra kunder och underkonsultbolag i en kvalitetsbedömning som ligger till grund för vårt förbättringsarbete.

Behov av konsulter över jul och nyår?

Har du staffat upp med konsulter för jul och nyår? När dina egna utvecklare vill vara lediga så har vi konsulter som kan hoppa in och hålla ställningarna. Hör av dig så löser vi julbemanningen!

Vi informerar om intressanta utvecklare!

I vårt nyhetsbrev visar vi regelbundet upp intressanta utvecklar-profiler som vi har tillgängliga för nya uppdrag. Vi håller dig uppdaterad så du slipper leta!