.NET-utvecklare till utmanande uppdrag i Mörby

.NET-utvecklare (enmanskonsult) sökes till utmanande konsultuppdrag i Mörby.

Kunden behöver en specialist som är duktig på .NET och kan ta ett förvaltaransvar för deras ärendehanteringssystem. Placering är på deras kontor i Danderyd (nära Mörby centrum och Röd Tunnelbanelinje) men vissa resor kan förekomma inom norden.
Omfattning är heltid och de önskar ett långsiktigt åtagande (initialt sex månader).
 
Systemet är ett ärendehanterings- och faktureringssystem för (främst) vägassistanser (t.ex. för att boka bärgningar, hyrbilar m.m.) och används dygnet runt, 365 dagar om året av kundens inhouse operatörer. Tanken är att den nya specialisten ska hjälpa till att utveckla/förvalta denna plattform i vårt team i Stockholm (som för närvarande består av 3 utvecklare).
 
Kärnan i Coach Systemet är en WinForms application som använder många Web Services (WCF och ASMX), en Oracle databas och en webportal (ASP.NET) men det finns även delar byggda i MVC.NET och äldre delar i PHP. Allt (förutom PHP) är byggt i C#. Systemet kommunicerar B2B in och ut med ungefär 30 försäkringsbolag, bilregistret och partners. Allt ligger i TFS och de ansvarar själva för deployment och development testing enligt deras process som är ISO-27002-certifierad.

Om uppdraget

Startdatum:
2017-01-09
Slutdatum:
2017-06-30
Omfattning:
100%
Svarsdatum:
Omgående
Plats:
Stockholm/Mörby

Kvalifikationer:

ASP.NET MVC WCF C# HTML CSS3 JavaScript Microsoft SQL Server Agile-development TFS

Dela:

Bli en del av nätverket och ta del av våra uppdrag

Ange ditt namn, e-post och telefonnummer så kontaktar vid dig inom kort.

Ladda upp