.NET-utvecklare

Vi söker en senior fullstack-utvecklare (.NET) för att byta ut en befintlig konsult hos vår kund.

Uppdraget går ut på att jobba med utveckling av en ny portal hos kunden där olika externa företag och organisationer anmäler uppgifter. Till detta tillkommer en del avgifter som har att göra med de uppgifter som anmäls/registreras. Hittills har majoriteten av all denna anmälan skett via blanketter vilket har krävt otroliga mängder manuell hantering, i och med att det är 90 000 produkter som ska anmälas och redovisas varje år. 

Portalen som nuvarande konsult bygger för att digitalisera den manuella processen är byggd på Asp .Net MVC som plattform med Entity Framework 6 och MS SQLServer 2014 som datalager. Applikationen är egentligen mer lik en Asp .Net WebApi-applikation i och med att de använder AngularJS som gränssnitt. Annars så utnyttjas MVC ramverket för att generera PDF:er med hjälp av ramverket Rotativa. 

Webbapplikationen som är byggd i Angular kommunicerar med JSON via det REST-api som backend-applikationen exponerar. Utöver det så används Autofac för dependency injection, Automapper för att göra hanteringen av Entity Framework lite enklare samt Asp .Net Identity i combo med BankID för autentisering och auktorisering.

Tekniker som används: 
Asp .Net Mvc, Asp .Net WebApi, Asp .Net Identity, Swagger, EF6, Automapper, Autofac, REST, ES6, Babel, Grunt, LESS, pascalprecht.translate (Angular ramverk för lokalisering), Jasmine, Karma, Bootstrap, Visual studio, trello, TFS, Git, slack, Zapier, MS SQLServer 2014

Om uppdraget

Startdatum:
2016-12-12
Slutdatum:
2017-06-30
Omfattning:
100%
Svarsdatum:
Omgående
Plats:
Stockholm

Kvalifikationer:

ASP.NET MVC C# HTML CSS3 AngularJS Bootstrap Microsoft SQL Server Agile-development Git

Dela:

Bli en del av nätverket och ta del av våra uppdrag

Ange ditt namn, e-post och telefonnummer så kontaktar vid dig inom kort.

Ladda upp